Over ons

Onze geschiedenis

Ons bedrijf heeft een traditie van timmerwerk zoals we al generaties lang in dit bedrijf hebben. We hebben ons ontwikkeld van een kleine ambachtelijke werkplaats tot een bedrijf op Europese schaal, maar we hebben altijd vastgehouden aan de belangrijkste waarden. Onze passie is houtbewerking en het ontwikkelen van slimme en innovatieve producten. We maken ze in overeenstemming met een lange traditie en de kwaliteit van een echt ambacht.

Wij zijn een familiebedrijf – onze klanten worden op dezelfde manier behandeld als onze beste vrienden – met betrokkenheid, zorg en aandacht voor details.

TIMBER Nederland is partner van TIMBER Halupczok sp.j. te Kolanowice, Polen.

TIMBER Halupczok sp.j. bedrijf werd opgericht in 1999.

Producten van hoge kwaliteit zijn vanaf het begin van onze activiteit onze prioriteit geweest. Dit bereiken we door hoge fabricagenormen en het gebruik van materialen van de beste kwaliteit. Onze kwaliteit wordt gewaardeerd door klanten uit Polen en Europa. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van op maat gemaakte houten keukens en kozijnen, wat betekent dat we elk patroon van uw keuze kunnen produceren.

De combinatie van natuur en traditie met de nieuwste technologie staat garant voor producten van de hoogste kwaliteit. We besteden aandacht aan de kleinste details om ons product mooi en duurzaam te maken en aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten te voldoen.

Ons Team

Patryk Biernat

Patryk Biernat

Eigenaar

Carlton Kakaire

Carlton Kakaire

Eigenaar

Binnen &
Buitenland

Vandaag verkoopt ons bedrijf zijn producten in West-Europa. De aanwezigheid van het merk Timber op de binnenlandse en buitenlandse markt neemt elk jaar toe. We kunnen interessante projecten uitvoeren dankzij het gebruik van de modernste technologieën en machines waarmee we de precisie kunnen bereiken die voorheen onbereikbaar was. Het maken van HOUTEN deuren en ramen omvat handmatig werk dat nodig is om een uitstekende kwaliteit van het eindproduct te bereiken.